Farvestyring Undervisning Prøvetryk Fotografi | Pixl Aps

Pixl's hjemmeside

Site Map

Support

Epson LFP Support
Hvis du har problemer med din Epson storformat printer og har behob for (professionel) support så kan du fange Epson LFP (Large Format Print) support på Tlf: 70 279 376. Supporten er på Engelsk. Husl at have printerens serienummer klar.
GMG Support
Hvis du har en GMG Maintenance aftale kan du kontakte GMG Support på support(at)gmgcolor.com eller Tlf: (+49) 707 193 874 24
HP LFP Support
HP'd Large Format Print support kan fanges på telefon 7011 7700 - derefter taster du frem til den rigtige afdelling i nummervælgeren. Supporten er på Svensk eller Dansk. Husk at have printerens serienummer klar.
NEC SpectraView service (Tyskland)
NEC SpectraView support er udelukkende for SpectraView monitorer. Tlf: (+49) 8999 699 330
NEC Alternativ Support (Aifo i Sverige)
+46 8 720 06 45
NEC Multisync/Wuxi service
Hvis du har en NEC Multisync/Wuxi monitor der er defekt kan du kontakte "Let me repair" og aftale reperation og afhentning. nec-service(at)letmerepair.se
Quato Support
HVis du har problemer med din Quato monitor eller software kan du kontakte Quato Support på suppot(at)quato.de eller Tlf: (+49) 531 281 3840 (Åben Mandag-Fredag 8:30 - 12:30 <& 13:00 - 17:00)
X-Rite Online RMA Form (Return Materials Authorization)
Hvis det er på tide at få kalibreret dit X-Rite eller Gretag Macbeth måleinstrument så kan du klare dette direkte hos X-Rite ved at udfylde denne onlline formular (sæt kryds under "Preventive Maintenance". Hvis et instrument skal repareres så kryds "Repair (Flat Fee) af og husk at bede om en pris først. Normalt arrangerer X-Rite herefter både afhentning og levering hos dig.
------------------ Pixl ------------------
Før du kontakter nogle af nedenstående så husk det er en god ide at skrive serienummer på den defekte enhed ned, samt evt. finde en kopi af din faktura frem.


Links

SmartProof Server
Link til Pixl's SmartProof online approval og softproof server
Pixl Server Log-in
Hvis du skal hente eller uploade noget på vores server kan du gøre det her.
YouTube - pixldk's Channel
Pixl's You Tube Channel Her uploader vi diverse videoer samt linker til andre kanaler med relevant indhold om farvestyring, Rip, printere m.v.
------------------ Producenter ------------------
NEC Display Solutions - SpectraView Software
Hvis du har en NEC spectraview monitor kan du downloade ny og opdateret software her.
GMG Danmark
Dansk Hjemmeside for GMG Produkter hvor du kan få indgående kendskab til GMG's produktportefølje.
------------------ Organisationer ------------------
ECI (European Color Consortium)
Hjemmeside til download af ISO (PSO) ICC profiler som er de profiler der benyttes til farveseperation (CMYK konvertering) når der trykkes efter ISO 12647-2 standarderne
FOGRA
Download af Fogra datasets som er de datasets ECI's ISO/PSO profiler er baseret på. Kig under "Products" efter "ICC char'datas"
Fogra Softproof Handbook
Fogra har lavet en del research som afdækker hvordan man bedst muligt sikrer korrekt visning (og simulering) af billeder på en Monitor. Download rapporten og testbilledet (som Pixl har haft en lille finger med i spillet på).
ICC (International Color Consortium)
Hjemmeside for ICC (International Color Consortium), en sammenslutning af firmaer som alle arbejder for åbne standarder indenfor for grafisk produktion.
IFRA
Download af ISOnewspaper26v4 profil (Kig efter QUIZ profiles og udfyld dine kontaktoínformationer, så får du et web link til download).
Pressens Fællesindkøb
Pressens fællesindkøb's hjemmeside. En god guide til levering af materiale til avisbrug "Kan - Kan ikke" i daglig tale) der generelt er baseret på Ghent Workgroup's forskning og anbefalinger. Indeholder desuden et udemærket Forum.
Help Portrait Copenhagen
D. 4 December 2010 deltager Pixl igen med print til Help portrait.
------------------ Oplysning ------------------
LCD paneler - interaktivt grundkursus
3M Vikuiti har lavet en meget fin interaktiv gennemgang af opbygningen af LCD paneler, hvad forskellige teknologier kan og gør og hvordan de influrerer på panelet. - Tænd for lyden på din computer, og klik på Navigation > Components of an LCD > Liquid Crystal overview - for at gå direkte til forskellige paneltyper.