function googleTranslateElementInit() { new google.translate.TranslateElement({ pageLanguage: 'da', multilanguagePage: true, gaTrack: true, gaId: 'UA-9945910-2 ' }); } >

Prøvetryk - simulering af en tryksag før trykning

Søren Hougaard foran to af sine HP Z2100 med GMG ColorProof Rip

Digital Xpress A/S

"Vores tidligere proofsystem, Creo Veris, var ikke optimalt. Det var langsomt og havde meget nedetid, og det gjorde folk stressede," fortæller produktionschef Søren Hougaard fra Digital XPress. I januar '07 tog han konsekvensen og sendte det gamle system på pension. Ind kom en ny løsning, baseret på GMG Color og to nye, selv-kalibrerende HP-printere.

I Januar 2010 købte DXP to nye printere af samme model

Prøvetryk
En af vores grundkompetancer er prøvetryksløsninger. Vi er bl.a. derfor blevet eneforhandlere af GMG prøvetryksløsninger i Danmark, løsninger som bl.a. indbefatter Prøvetryks Rip løsninger med Adobe' PDF engine i priser der starter ved kr. 12.000.

GMG familien indbefatter ColorProof i 3 udgaver, til forskellige størrelse printere, til inkjetbaseret prøvetryk. Disse kan overbygges med en Dot-Proof løsning til simulering af raster (op til ca. 175lpi med nuværende printerteknologi), eller en GMG FlexoProof løsning til emballage fremstiling, hvor man udover raster kan simulere næsten enhver papirstruktur, bølgepap m.v.

Certificering af proof
En uadskillelig partner til prøvetryk er naturligvis en løsning til kontrol og certificering af prøvetryk, ProofControl. Certificering vil ganske enkelt sige at kam kontrollerer om prøvetrykket overholder de krav det skal, hvis det overholder kravene til simulering er det et prøvetryk, hvis det ikke er korrekt (og derfor ikke kan certificeres) er det faktisk bare en blåkopi.

På de nyere printere kan proofControl foretages inline sammen med printning. Dvs. print en kile, automatisk indlæs kile efter print, og derefter prin en label rapport direkte på printet - i en og samme arbejdsgang.

Andre programmer
GMG markedsfører også forskellige løsninger til standardisering af tryk (PrintControl), Kvalitetskontrol af tryk (RapidCheck), samt noget af det bedste software til rekonvertering og inkoptimering af jobs til tryk.

Løsningerne fra GMG er temmelig omfattende, og derfor har vi lavet en hjemmeside dedikeret udelukkende til GMG produkter nemlig www.gmgcolor.dk

Hvis du har behov for prøvetryk i bedste klasse, og har lyst til en uforpligtende snak så kontakt Thomas.

Pixl Aps · Bispevej 25 · 2400 København NV  · TLF: 32 96 90 14 · www.pixl.dk