ISO 12647-2 certificering Process Standard Offset

PSO (ISO) Certificering


Der er mange fordele for et trykkeri ved at arbejde efter trykstandarder som ISO 12647-2/3. Bl.a. fordi Adobe Creative Suite pakken som standard benytter ICC profiler bygget efter denne standard og de fleste prøvetryk i dag fremstilles til at matche ISO 12647. Frem for alt giver det mening fordi man ved at trykke efter disse standarder kan lave en perfekt kvalitet, og samtidig minimere omkostninger.

Der er mange der 'siger' at de trykker efter ISO, men det kan lade sig gøre at blive certificeret så det ikke bare er tom snak.

Pixl er akkrediteret som UGRA certified Expert indenfor Process Standard Offset. Udover at kunne certificere prepress og trykkerier op imod PSO (ISO-12647-2/7 m.m.) betyder det naturligvis at Thomas Holm har et indgående kendskab til alle de processer der benyttes i et grafisk workflow, og at han desuden har stor erfaring i optimering af disse processer. 

Selve certificeringen er kun "kransekagen" det interersante er optimeringen af processerne, og dermed den arbejdsmæssige og kvalitetsmæssige gevinst man får ved at optimere de interne arbejdsgange, noget som ofte betyder 5-10% ekstra på bundlinien og større produktionssikkerhed.

Læs PrintWeek artikel om PSO certificering i Indien