Rådgivning og konsulentbistand | Thomas Holm | Pixl Aps

Rådgivning og konsulentbistand

Vi kan hjælpe næsten alle indenfor grafisk produktion med at forbedre kvaliteten, optimere arbejdsprocesser og spare tid. Ved at implementere farvestyring korrekt, systematisere og standardisere dine arbejdsgange kan vi med garanti hjælpe dig. Uanset om det drejer sig om trykstandardsering efter ISO 12647, en bedre måde at vælge farver på for en designer, eller bare at få print og skærm til at ligne hinanden, så kan vi hjælpe.

ICC Profilering af printere/medier/Rip'er

ICC profilering

SpectroSwingausdruck-02-Au

Vi udfører en profilerings service til alle medietyper, og farvestyrer de fleste Rip'er og printere på markedet. Simpel profilering kan spare store mængder medier og farve simpelthen fordi det giver forudsigelige (og rigtige) farver første gang.

Standardisering

Udover profilering er Pixl Certificeret G7 Expert og UGRA PSO Expert og kan defor også sætte storformat printere op til at printer efter, og hvis nødvendigt, simulere en standard som ISO 12647-2 eller GRACoL efter G7 gråbalance princip og dermed skabe en meget stor overensstemmelse mellem forskellige printere på forskellige medier der printer perfekt.

Trykkeriet

SmartProof

tFlow

SoftProof

På et trykkeri er den vigtigste indtjeningskilde trykmaskinen. Jo flere jobs der kan køres igennem maskinen på kortest muligt tid, i en kvalitet der tilfredsstiller kunderne, des bedre er indtjeningen, og det er præcis det farvestyring går ud på. 

Ved at ensrette alle filer der skal trykkes, optimere dem til at minimere maskinelle problemer så som afsmitning og gråbalance problemer, og kontrollere data før de ender på trykmaskinen, kan man i praksis producere op imod 12-15% mere pr. dag. …

Reklamebureau

SmartProof

tFlow


Tidligere var der stor forskel i kompetencerne mellem kreative og prepress afdelinger. I dag bliver det mere om mere almindeligt at grafikere konverterer billeder fra RGB til CMYK, laver PDF filer og dermed har overtaget de traditionelle prepress roller.

Derfor giver det mening at kigge på hvordan man kan optimere den interne produktion, og automatisere de ting der kan automatiseres, så de kreative kan være kreative uden at det betyder fejl der får teknikken til at halte.

En udfordring er de mange forskellige ICC profiler trykkerier ønsker man skal benytte, så mange forskellige PDF standarder, og at grafikere forståeligt nok ikke altid har den voldsomme interesse for de tekniske aspekter af prepress og tryk.

PSO (ISO) Certificering


Der er mange fordele for et trykkeri ved at arbejde efter trykstandarder som ISO 12647-2/3. Bl.a. fordi Adobe Creative Suite pakken som standard benytter ICC profiler bygget efter denne standard og de fleste prøvetryk i dag fremstilles til at matche ISO 12647. Frem for alt giver det mening fordi man ved at trykke efter disse standarder kan lave en perfekt kvalitet, og samtidig minimere omkostninger.

Der er mange der 'siger' at de trykker efter ISO, men det kan lade sig gøre at blive certificeret så det ikke bare er tom snak.

G7 Expert - Certificeret af IDEAlliance

g7expert sealg7 logo web

Som den eneste G7 Expert i Danmark, kan vi ikke alene træne virksomheder i G7 processen, men vi kan også hjælpe med praktisk implementering og indstille en virksomhed til certificering som "G7 Master Printer" certificeret af IDEAlliance. 

Hvad er G7 i forhold til ISO 12647-2?


G7 Expert English - certified by IDEAlliance

g7expert sealg7 logo web

As a G7 Expert we have the ability not only to train other companies in the G7 process, but also to aid in and supervise production and submit samples that, if produced correctly, will enable the print shop to be certified as a G7 Master printer by IDEAlliance.

The resason this particular page is in English (as opposed to the rest of Pixl.dk) is that we perform this service in countries where Danish is not the main language.

Produktionsstyring af større tryksager

Trykstart

Fremstilling af tryksager er en kompleks proces med mange faldgruber. Vi har stor erfaring med alle aspekter indenfor grafisk produktion (og er akkrediteret som UGRA Certificeret expert indenfor proces standard offset). 

Vi hjælper gerne med produktionsstyring, indhentning af tilbud og som teknisk sparringspartner i produktionen. Vi hjælper aktivt med at få alt det tekniske til at fungere sammen, sikre at der ikke opstår uventede overraskelser i trykningen, og at du får opgaverne til den rigtige pris. 

Fotografer

Print skal være nemt

En ef de ting næsten alle fotografer kan have behov for er en nem måde at printe billeder eller lave prøvetryk på. Mange bruger alt for meget tid og energi på at stille alting rigtigt, og prøve at få rigtige farver på et print, eller på at få centreret et billede på siden til en Portfolio mappe.

Problemet er at de fleste printer drivere er fremstillet mere som et nødvendigt onde for at printeren kan sælges, end som et værktøj der er egnet for professionelle fotografer eller seriøse amatører. …